Opět jsme se zúčastnili veletrhu Tube 2022

24 Srp, 22 | Život v Prestaru

V termínu 20. až 24.6. jsme se zúčastnili světoznámého veletrhu pro výrobce trubek a tyčí v Düsseldorfu – Tube 2022. Cílem bylo představit naše technické novinky, setkat se osobně s významnými zákazníky a získat přehled o moderních trendech.

„Byl jsem rád, že jsme se mohli konečně sejít s významnými zákazníky osobně a probrat potenciální business.“ přibližuje svůj pohled na hlavní přidanou hodnotu veletrhu obchodní ředitel Martin Urban. Vzhledem k tomu, že tato akce byla díky Covidu několikrát odložena, byla možnost setkání pro návštěvníky opravdovou satisfakcí. „Velkým lákadlem byla naše interaktivní televize, kde si návštěvníci mohli prohlédnout 3D modely našich zařízení.“ upřesňuje Šárka Dohnalová, která měla za Prestar celý veletrh na starosti.

Na veletrhu se vystřídali zástupci firmy téměř ze všech divizí. Byli přítomni kluci z konstrukce, kteří získali spoustu podnětů pro další inovativní vývoj našich zařízení. Celý obchodní tým, který měl nasmlouvané schůzky nejen s koncovými zákazníky, ale i potenciálním obchodním zastoupením. Nakonec i naše nabídkové středisko, které se přijelo inspirovat, a tak trochu obhlédnout konkurenci. Po celou dobu výstavy byl přítomen i náš pan majitel Ing. František Horák, který je stálým návštěvníkem této akce.

Poctivě jsme také sbírali podněty, které nyní zpracováváme a budeme je přetavovat do konkrétních kroků, o kterých Vás jistě budeme informovat. Akce se zkrátka povedla, takže se těšíme do Německa zase za dva roky a zase budeme lepší!

Další zajímavostí