/*

Prestar, s.r.o. ukázal nové řešení pro bezpečné rozevírání lisovacích nástrojů a vstřikovacích forem

13 Pro, 23 | Manipulační technika

Ve dnech 28. listopadu se v sídle naší společnosti konala významná předváděcí akce, která přinesla fascinující pohled do světa inovací v oblasti bezpečného rozevírání lisovacích nástrojů a vstřikovacích forem. Akce se setkala s nadšeným ohlasem a zájmem nejen u našich zástupců, ale i u mnoha účastníků z různých firem z České republiky a Slovenska.

Program akce byl plný zajímavých bodů. Začali jsme srdečným přivítáním všech účastníků, následovaným prezentací naší firmy a přehledem našich produktových skupin. Největší pozornost však přilákala praktická ukázka nového zařízení v plném provozu, která nám umožnila nahlédnout do jeho úžasné funkcionality. Tato ukázka byla komentována nejen obchodníkem Alešem Klapetkem, ale také konstruktérem Václavem Moslerem a PLC programátorem Jakubem Chudíkem, kteří přidali kvalitní odborný pohled z různých perspektiv a zároveň odpovídali na technické dotazy.

Diskuse po ukázce poskytla prostor pro výměnu názorů a sdílení zkušeností, což přispělo k obohacení celkového povědomí o této problematice.

Následovala přestávka na networking a kávu, během které se účastníci měli možnost uvolnit a navázat nové kontakty. Po této přestávce jsme všem poskytli unikátní možnost prohlédnout si naši výrobní halu a poznat proces výroby na vlastní oči. Tento krok přidal hlubší rozměr pochopení našich produktů a jejich výrobního procesu.

Naší akci mimo jiné zpestřila také prezentace od společnosti JAN SVOBODA s.r.o., která svým příspěvkem o problematice vstřikování přinesla nový rozměr a obohatila náš pohled na tuto oblast. Celkově lze říci, že naše předváděcí akce prokázala nejen výjimečnost našich produktů a technologií, ale také sílu spolupráce a sdílení znalostí mezi firmami. Jsme nadšení z velkého zájmu, který tato událost vyvolala, a těšíme se na budoucí spolupráci s novými partnery.

Na záznam z celé akce se můžete podívat na našem YouTube kanále ZDE.

Další zajímavostí