/*

PRESTAR s.r.o. na dalším ročníku mezinárodního veletrhu TUBE 2024 Düsseldorf

20 Kvě, 24 | Život v Prestaru

V letošním roce jsme se již tradičně zúčastnili dalšího ročníku mezinárodního veletrhu s názvem TUBE 2024, v německém Düsseldorfu. Veletrh se konal v období od 15. – 19.4.2024.

V rozlehlých prostorách několika výstavních hal se představilo okolo 600 firem z více než šedesáti zemí, působících v průmyslovém odvětví, které se soustředí na výrobu ocelových trubek, tyčí a profilů. Zástupci obchodního oddělení naší firmy se během této významné události setkali se zákazníky, které s námi pojí dlouholetá a úspěšná spolupráce a také aktivně vyhledávali nové, potenciální koncové uživatele pro zařízení vyráběné firmou Prestar s.r.o.

Díky účasti na této výstavě bylo také možné seznámit se s novými trendy určujícími směr, kterým se ubírá způsob zpracování ocelových trubek, tyčí a profilů. Účast na tomto mezinárodním veletrhu je v každém případě významným přínosem, ať už je realizovaná jakoukoliv formou, nejenom z pozice vystavovatele.

Za dva roky v Düsseldorfu, na shledanou!

Další zajímavostí

Prestar získal projekt Remoska

Prestar získal projekt Remoska

České spojenectví dobývající svět. Hezky se to poslouchá a někteří už přestali doufat, že to někdy uslyší. To bylo ale ještě před tím, než se firma...

číst více